mer om v.v städ ab

Om oss

Försäkring

Priser

Bemanning

Städmaterial

Kundomdömen

Öppettider

om v.v.städ ab

V.V STÄD AB är ett familjeföretag som grundades 2009 av Violeta. Syftet var att vi ville något mera, något lite bättre, lite enklare, både för företaget och för våra uppdragsgivare. Ett nytt tänkande inom städbranschen helt enkelt. Idag har vi fyra familjemedlemmar och fyra anställda som är utbildade att hålla hög nivå vid städning och vi har över 200 nöjda kunder. Hos oss kan du skräddarsy din städning, du kan välja själv vad som ska ingå i städningen, både hemma eller på arbetsplatsen. Vi jobbar hårt och är alltid på tå för att våra kunder ska vara nöjda och anpassar oss så mycket det går efter kundens önskemål. V.V Städ AB samarbetar med Renix AB (www.renix.se) vilket ger oss möjligheter att hjälpa fler personer med vår stor utbud av tjänster.

Försäkring

Under städningen kan det framkomma skador och därför är bra att veta att V.V STÄD AB försäkrad hos Trygg-Hansa upp till 10 000 000 kr. Försäkringen täcker de flesta skadorna som tex vattenskador , mm.

Priser

Hemstädning från 180 kr inkl.. moms efter RUT


Fakturering: 

Vi fakturerar er månadsvis i efterskott via mejl utan kostnad eller skickar fakturan via post (avgift 45 kr). Betalningsvillkor 10 dagar. Rut-avdrag dras direkt av oss. Administrationsavgift på 49 kr tillkommer varje månad.

Sedan sommaren 2007 har du som privatperson chans att utnyttja möjligheten till skatteavdrag för hushållsnära tjänster. RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt, och sammanfattar rätt väl vilka tjänster som ingår i skattereduktionen, även om det finns gränsfall. Sedan 1 januari 2016 kan du få max 25 000 kronor i rutavdrag av de 50 000 kronor av de rut- och rotavdrag som kan göras per person och per år. Rutavdrag för dig som vid årets ingång fyllt 65 år är max 50 000. Är ni två personer i hushållet kan ni alltså utnyttja bådas avdragsrätt och få 50 000 kronor i rutavdrag per år och familj. Kom ihåg att du aldrig kan få mer i RUT avdrag än du betalar i slutgiltig skatt. Läs mer...

bemanning

V.V. STÄD AB är familjens företag. Violeta både äger och städar själv tillsammans med sina medarbetare. Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda er kvalitets städning till ett kanonpris. Våra medarbetare är försäkrade genom Fora och vi följer kollektivavtals regler. Alla våra medarbetare har genomgott en månads utbildning inom städning och det är alltid samma person som städar!

Städmaterial

Vi på V.V STÄD AB har stort utbud av städmaterial både miljövänliga och vanliga produkter. Det är du som kund som väljer själv vad som passar dig bäst just för ditt hem. Det kan vara jobbigt att tänka om städmaterial finns innan varje städning, därför vi på V.V STÄD  AB meddelar dig i god tid att köpa det som fattas om vi väljer själva stå för städmaterialet eller så låter du oss ta hand om det!

 

 Här kan du läsa mer om vilka städprodukter vi använder under städningen...

KUNDOMDÖMEN

Vi på V.V Städ AB jobbar hårt så att alla våra kunder blir nöjda med vår städning. Du kan läsa om vad våra kunder tycker om oss nedan...

Våra öppettider:

Måndag
8.00 - 18.00
Tisdag
8.00 - 18.00
Onsdag
8.00 - 18.00
Torsdag
8.00 - 18.00
Fredag
8.00 - 17.00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt